Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Fortes niet 'vermist' maar onbereikbaar door kapotte telefoon

Laatste update:

Trainer Martin Koopman had het talent mede gezien de interesse van Vitesse tijdelijk teruggezet naar de beloften, om hem 'uit de luwte te houden'. De afgelopen dagen is Fortes echter niet op komen dagen in Waalwijk. "Wij weten ook niet waar hij uithangt", moet Koopman toegeven in gesprek met het Brabants Dagblad. De coach gaat er niet van uit dat in die situatie nog verandering komt.

"Ik denk dat het boek Fortes bij RKC dicht kan", maakt Koopman aan. De aanvaller kwam dit seizoen tien keer voor de Waalwijkers uit in de Jupiler League en was daarin goed voor één doelpunt. Fortes presteerde goed, maar kon niet voorkomen dat de degradant ook in de Eerste divisie hekkensluiter is. Concurrent MVV Maastricht won maandagavond met 0-1 in Waalwijk en staat nu vijf punten voor.

Update 2 december 16.20 uur - Fortes niet 'vermist' maar onbereikbaar door kapotte telefoon
Alvin Fortes was de voorbije dagen gewoon bij RKC Waalwijk en niet 'vermist', zoals werd gesuggereerd. De aanvaller trainde door blessureleed echter niet mee, zijn telefoon weigerde na een val op de badkamervloer dienst en door het verschillende programma van de A-selectie en de beloften zag hij Martin Koopman niet, zo meldt het Brabants Dagblad. De oefenmeester had de indruk dat Fortes met zijn 'afwezigheid' aan het verzaken was.

Eerste Divisie
RKC Waalwijk
0 - 1
MVV Maastricht
Denk je dat Vitesse nog geïnteresseerd is in Alvin Fortes?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties