Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Friday toch speelgerechtigd in topper na onverwachte wending

Laatste update:

Friday arriveerde in 2016 als groot talent in Alkmaar en maakte in zijn eerste maanden in Nederland ook een goede indruk. De destijds van Lilleström overgenomen spits verloor daarna echter zijn basisplaats aan Wout Weghorst en is inmiddels op een zijspoor terechtgekomen. Vorig seizoen werd Friday in de tweede helft van het seizoen verhuurd aan Sparta Rotterdam en in dienst van de Spangenaren maakte hij toen vier doelpunten in de Eredivisie.

"Ik ben blij hier te zijn. Ik ken de club en het stadion natuurlijk en heb hier vorig seizoen voor Sparta nog gescoord. Het was die middag een prima sfeer en dat maakte indruk", gaat hij in op zijn overstap. "De komende maanden wil ik het team helpen en hoop ik uiteindelijk met de ploeg te promoveren. Ik heb de trainer en andere mensen van de club al gesproken en de komende dagen zal ik meer indrukken op gaan doen. Ik kijk ernaar uit om hier in het stadion te spelen."

Technisch directeur Ted van Leeuwen is blij dat AZ mee wilde werken aan de constructie: "Fred had de keuze uit een aantal clubs en het is mooi dat hij voor FC Twente gekozen heeft. Hij wil de wereld laten zien dat hij nog niet is afgeschreven en FC Twente biedt hem een uitstekend podium. We kennen Fred al sinds zijn tijd in Noorwegen en weten dat hij in zowel 4-3-3 als 4-4-2 uit de voeten kan." De wedstrijd van aankomende vrijdag tegen Helmond Sport komt waarschijnlijk nog te vroeg voor Friday, waardoor hij volgende week tegen zijn oude club Sparta kan debuteren.

Update 5 februari 14.36 uur - Meespelen Fred Friday tegen Sparta Rotterdam onzeker
Het is afwachten of FC Twente vrijdagavond in de topper tegen titelconcurrent Sparta Rotterdam kan beschikken over Fred Friday, zo meldt TC Tubantia dinsdagmiddag. De aanvaller, die wordt gehuurd van AZ, wacht nog altijd op zijn tewerkstellingsvergunning. In afwachting van zijn vrijgave traint Friday wel gewoon mee bij de Tukkers.

Update 7 februari 17.26 uur - Friday toch speelgerechtigd in topper na onverwachte wending
AZ-huurling Fred Friday is speelgerechtigd voor FC Twente in de topper van vrijdag tegen Sparta Rotterdam in de Keuken Kampioen Divisie. De Enschedese club heeft donderdag aan het eind van de middag vrijgave van het UWV gekregen; men was in afwachting van de tewerkstellingsvergunning voor de spits.. Het nieuws komt onverwacht, want op de persconferentie had trainer Marino Pusic donderdag nog gezegd dat Friday niet inzetbaar zou zijn.

Een goede aanwinst voor FC Twente?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties