Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart

Laatste update:

"Ik ben blij dat mijn club mijn contract heeft verlengd, zodat ik verder kan werken aan mijn droom", schrijft Van der Vaart junior bij een foto waarop hij met een Ajax-shirt aan de Johan Cruijff ArenA bewondert. Moeder Sylvie Meis is 'ongelooflijk trots', zo schrijft ze in een reactie op het bericht van haar zoon.

De contractverlenging komt acht maanden nadat Damián van der Vaart een eenjarige deal tekende bij Ajax. Blijkbaar ziet de technische leiding voldoende aanknopingspunten om de middenvelder een nieuwe deal aan te bieden, al is nog niets bekend over de precieze contractduur.

De jonge middenvelder kwam vorig jaar over van het Deense Esbjerg fB en sloot aan bij het Onder 18-elftal van Ajax. Hij kwam tot dusver tot een goal en twee assists in het jeugdteam van de Amsterdammers. Van der Vaart maakte dit seizoen 624 speelminuten.

Net als zijn vader is Damián een middenvelder, die bij voorkeur op de nummer tien-positie speelt. Een groot verschil is dat Rafael linksbenig was, terwijl Damián juist een beter rechterbeen heeft.

De in Zaanstad geboren jongeling, die eind mei zijn achttiende verjaardag viert, werd in maart 2022 voor het eerst opgeroepen voor Oranje Onder 16. Eerder speelde Damian ook al in de jeugd van SC Victoria Hamburg.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Belangrijke eis wordt ingewilligd: Kuijt gaat Pro League in met Beerschot
7
Marijn Beuker noemt twee voormalig Ajax-spelers als type dat Farioli zoekt
4
'AC Milan hikt aan tegen 'maximale commissie' voor makelaar van Zirkzee'
4
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
8
Cody Gakpo vertelt op welke positie hij zich richt bij het Nederlands elftal
14
Ruud Gullit: 'Iedereen prijst hem bij Oranje, maar waar is dat op gebaseerd?'
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties