Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Real Madrid laat peperdure miskoop toch al definitief gaan

Laatste update:

De 25-jarige middenvelder komt uit de jeugdopleiding van de Baskische club en werd door Real Madrid aangetrokken als de beoogde opvolger van Xabi Alonso. Die hoge verwachtingen kon hij echter niet waarmaken. Illarramendi speelde in twee jaar tijd nog wel 59 competitieduels voor Real, maar begon in het afgelopen seizoen nog maar 10 keer in de basis.

Onlangs werd Mateo Kovacic overgenomen van Internazionale en dat betekende het einde voor Illarramendi bij Real. De Spanjaard werd nog in verband gebracht met verschillende clubs uit de Premier League, waaronder Arsenal, Liverpool en Southampton, maar hij heeft gekozen voor een terugkeer bij Sociedad. Woensdag arriveerde hij in San Sebastián, voor de medische keuring.

"Ik ben heel blij om terug te keren", zei Illarramendi op het vliegveld. "Real Sociedad was altijd mijn eerste optie en ik kijk er erg naar uit." Illarramendi zal waarschijnlijk voor een jaar gehuurd worden, met een verplichte optie tot koop van zeventien miljoen euro. Dat is dus de helft van wat Real Madrid twee jaar geleden nog betaalde aan Sociedad.

Illarramendi wordt de tweede grote aanwinst van David Moyes bij Sociedad in deze zomer, na ex-Az'er Jonathas, die overkwam van Elche. Naast Illarramendi lijkt overigens ook Lucas Silva nog te vertrekken bij Real: hij schijnt op huurbasis naar Olympique Marseille te gaan.

Update 26 augustus 15.55 uur - Real Madrid laat peperdure miskoop toch al definitief gaan
Spaanse media dachten dat Real Sociedad Asier Illarramendi in eerste instantie een jaar zou huren van Real Madrid, maar de Basken hebben de middenvelder definitief overgenomen. Sociedad maakt op de website van de club bekend dat Illarramendi een zesjarig contract heeft getekend en om 19.00 uur gepresenteerd zal worden aan pers en publiek. Hij zal met rugnummer 4 gaan spelen. Het gaat naar verluidt om een transfersom van zeventien miljoen euro.

Terug naar huis: Real Madrid-miskoop Asier Illarramendi heeft een zesjarig contract getekend bij Real Sociedad! #officieel #nietlangerkoninklijk #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Asier Illarramendi was simpelweg niet goed genoeg voor Real Madrid

Meer nieuws

Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
10
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
20
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties