Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Roda JC heeft beet en maakt komst van Welshe EK-ganger bekend

Laatste update:

Roda is volgens de regionale omroep nog steeds op zoek naar 'een killer': Dani Schahin staat immers nog een poos aan de kant in verband met een knieblessure en Nestoras Mytides is tot dusver nog geen versterking gebleken. Doelwitten als Sanharib Malki, Mike van Duinen en Ralf Seuntjens waren om uiteenlopende redenen niet haalbaar.

Church en Anastasiou kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Reading, waar laatstgenoemde als assistent-trainer werkzaam was. Church kwam tussen 2013 en 2015 voor Charlton Athletic uit en verbond zich daarna aan MK Dons, waar hij inmiddels mag vertrekken. Het afgelopen half jaar speelde hij op huurbasis voor Aberdeen, waar hij tot dertien optredens en zes treffers kwam.

Church maakte deze zomer deel uit van de selectie van Wales op het EK in Frankrijk. De aanvaller, goed voor 38 A-interlands, kwam in actie in de duels met Rusland en Portugal. Wales strandde uiteindelijk in het laatste duel, in de halve finales.

Update 22 augustus 20.51 uur - Anastasiou erkent interesse van Roda in Welshe EK-ganger
Yannis Anastasiou bevestigt dat Simon Church in aanmerking komt voor een plek in de selectie van Roda JC Kerkrade. Volgens de oefenmeester is de aanvaller van MK Dons goed aan de bal, heeft hij snelheid is hij sterk met zijn hoofd. "Hij is fit en gretig, dat telt. Simon komt uit een sterkere, agressievere competitie dan de Eredivisie. Aan het tempo zal hij niet hoeven wennen", zo vertelt hij aan Voetbal International.

Update 24 augustus 18.30 uur - Roda JC heeft beet en maakt komst van Welshe EK-ganger bekend
Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met MK Dons over de overgang van Simon Church. De 27-jarige aanvaller tekent voor één seizoen plus de optie voor nog een jaar. "Met Simon hebben we onze gewenste versterking voor de aanval binnen. Hij heeft ervaring op het hoogste niveau en zal per direct aansluiten bij de selectie", zo verklaart technisch directeur Ton Caanen via de officiële kanalen van Roda.

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
4
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties