Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Valencia maakt in officieel statement einde aan trainersvraagstuk

Laatste update:

Volgens Cadena SER en AS is Prandelli dus niet ontslagen, maar heeft hij zelf zijn ontslag ingediend. Prandelli tekende voor twee seizoenen bij Valencia, maar hij kreeg het team niet aan de praat en hij gebruikte de media om zijn spelers te motiveren.

Prandelli pakte aanvoerder en sterspeler Dani Parejo aan: de middenvelder lurkte aan een waterpijp en werd door de oefenmeester 'kinderachtig' genoemd. Ook boterde het niet tussen Prandelli en de fans. Volgens de Spaanse media zijn de advocaten van beide partijen vrijdag aan het werk gezet om tot een ontslagregeling te komen.

Update 30 december 19.10 uur: Update: Prandelli vertrekt na tien wedstrijden weer bij Valencia
Cesare Prandelli heeft er na slechts een paar maanden voor gekozen de eer aan zich zelf te houden bij Valencia. De club laat vrijdagavond via de officiële kanalen weten dat de Italiaan na tien wedstrijden aan het roer zijn ontslag heeft ingediend bij het bestuur. Salvador 'Voro' González zal voorlopig op interim-basis de honneurs waarnemen bij de nummer zeventien van LaLiga.

Update 10 januari 21.52 uur - Valencia maakt in officieel statement einde aan trainersvraagstuk
Salvador 'Voro' González mag het seizoen afmaken bij Valencia. De dolende nummer zeventien van LaLiga meldt dinsdagavond in een officieel statement dat de interim-trainer het vertrouwen van het bestuur geniet. Voro is bezig aan alweer zijn vijfde dienstverband als interim-coach van los Che. Hij is ditmaal de opvolger van Cesare Prandelli, die eind december zijn ontslag indiende na tien wedstrijden. Maandag remiseerde Valencia met 3-3 op bezoek bij hekkensluiter Osasuna.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
22
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties