Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Valencia maakt volgende slachtoffer van diepe crisis wereldkundig

Laatste update:

President Anil Murthy onderhandelt momenteel met Longoria over het beëindigen van zijn tot 2021 lopende contract. De 32-jarige Spanjaard was sinds februari 2018 werkzaam bij Valencia, nadat hij overkwam van Juventus. Bij la Vecchia Signora was Longoria hoofdscout, nadat hij eerder bij Sassuolo, Atalanta, Recreativo Huelva, Newcastle United en Racing Santander had gewerkt. Hij verliet Juventus anderhalf jaar geleden, omdat hij bij Valencia een solide project voor de lange termijn zag. Op dit moment is er bij los Che echter een onwerkbare situatie ontstaan, wat Longoria heeft doen besluiten om te vertrekken.

Parejo: 'Dit was het enige juiste antwoord op alle hectiek'

Trainer Marcelino werd onlangs op straat gezet, wegens onenigheid met clubeigenaar Peter Lim. Algemeen directeur Mateu Alemany was daar niet bepaald een voorstander van en daarom lijkt diens rol ook uitgespeeld binnen Valencia, zo schrijft Marca. Het heeft Longoria doen besluiten om zijn contract in te leveren, aangezien hij in 2018 werd binnengehaald op voorspraak van Alemany en Marcelino. Het ligt voor de hand dat ook Alemany binnen afzienbare tijd zal vertrekken bij Valencia, al maakt een torenhoge afkoopclausule dat voorlopig nog onmogelijk.

Als Alemany ontslag neemt, dient hij drie miljoen euro te betalen. De algemeen directeur wil graag met Lim op de tafel, om tot een akkoord over zijn vertrek te kunnen komen. In de Spaanse media wordt Robert Fernández momenteel genoemd als mogelijke opvolger van Alemany of Longoria. De 57-jarige Spanjaard werkte tussen 2015 en 2018 als sportief directeur bij Barcelona en zit momenteel zonder club.

Voor Valencia, de werkgever van Jasper Cillessen, wacht komende zondag de thuiswedstrijd tegen Leganés. Los Che begonnen de groepsfase van de Champions League afgelopen dinsdag met een 0-1 zege op Chelsea. Over twee weken wacht in het miljardenbal het thuisduel met Ajax, dat het toernooi begon met een 3-0 overwinning op Lille OSC.

Update 20 september 20.38 uur - Valencia maakt volgende slachtoffer van diepe crisis wereldkundig
Pablo Longoria is niet langer de sportief directeur van Valencia, zo maakt de Spaanse club via de officiële kanalen bekend. De Spaanse club meldt dat men een akkoord heeft bereikt over het beëindigen van zijn tot 2021 doorlopende contract. "De club wil hem bedanken voor zijn inzet", zo schrijft Valencia in een kort statement.

Zie jij Ajax winnen op bezoek bij Valencia?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties