Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Crooij lijkt NAC als mogelijke bestemming te kunnen vergeten

Laatste update:

"Vanuit mijn ervaring weet ik dat NAC een fantastische club is met een indrukwekkende aanhang. Dat vindt iedereen in Nederland. Het bod dat NAC gedaan heeft, is echter niet toereikend geweest. We wachten daarom af. Het is afhankelijk van wat de verschillende clubs bieden. Pas als VVV akkoord is met een club, schuiven wij aan", zegt Kolk, oud-speler van onder meer ADO Den Haag, sc Heerenveen, Feyenoord, Vitesse en NAC, in gesprek met BN/De Stem.

"Vito is klaar voor een nieuwe stap", stelt de belangenbehartiger van Van Crooij, die ook in de belangstelling van PEC Zwolle staat. NAC bood naar verluidt 350.000 euro voor de aanvaller. "Maar zolang hij speler is van VVV, is hij niet bezig met een vertrek. Dat wil ik benadrukt hebben, maandag is hij bij VVV gewoon begonnen met de groepstraining. VVV heeft hem opgeleid en verdient een mooie transfersom. Als Vito weggaat, gaat hij door de voordeur weg."

Van Crooij werd in Venlo geboren en doorliep de jeugdopleiding van VVV. In 2014 debuteerde hij in de wedstrijd tegen Achilles'29 in het eerste elftal van de Venlonaren, voor wie hij tot dusver 146 wedstrijden speelde. Afgelopen seizoen kwam Van Crooij in de Eredivisie tot 31 wedstrijden, waarin hij 5 keer wist te scoren en 6 assists leverde.

Update 29 juni 07.33 uur - Van Crooij lijkt NAC als mogelijke bestemming te kunnen vergeten
NAC Breda lijkt niet meer voor de komst van Vito van Crooij te gaan, nu de club zich heeft versterkt met Gervane Kastaneer en Mikhail Rosheuvel. "Het eerste bod van NAC is afgewezen, daarna heeft VVV niets meer gehoord. NAC is op dit moment niet meer in beeld, er is voldoende interesse voor Van Crooij", laat Santi Kolk, zaakwaarnemer van de aanvaller van VVV-Venlo, vrijdag aan BN DeStem weten.

Zie jij Vito van Crooij naar NAC Breda verkassen?

Meer nieuws

Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
1
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
7
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
12
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0
PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties