Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Verliezend WK-finalist neemt via Twitter alvast afscheid

Laatste update:

Britse media verzekerden donderdag dat Fernández inmiddels een medische keuring achter de rug heeft. Volgens manager Garry Monk loopt het niet zo'n vaart. "We hebben goede gesprekken met Federico gevoerd. Er zijn nog enkele details die uitgewerkt moeten worden en daarna komt hij over voor een medische keuring", zo verzekert de oefenmeester van the Swans. "We krijgen de beschikking over een zeer goede speler die met Napoli en Argentinië op het hoogste niveau heeft gespeeld."

"Hij zal zeker een toegevoegde waarde zijn. Nog twee à drie versterkingen zou mooi zijn, maar het moeten wel concurrenten voor de rest van de voetballers zijn." Met de aanstaande komst van de Argentijn speelt Swansea City in op het vertrek van Chico Flores naar het Lekhwiya van Michael Laudrup in Qatar.

Update 16 augustus 11.06 uur - Verliezend WK-finalist neemt via Twitter alvast afscheid
Federico Fernández wordt de opvolger van de inmiddels naar Qatar vertrokken Chico Flores bij Swansea City. De Argentijn heeft via Twitter alvast afscheid genomen van de supporters van Napoli: "Tot ziens Napels! Ja, tot ziens, want dit is geen definitief vaarwel", schrijft Fernández. "Dat kan gewoon niet, want het is te moeilijk om lang weg te blijven uit zo'n geweldige stad. Een stad die mij zoveel gegeven heeft, een stad waar ik me direct thuis voelde. Ik bedank de stad en Napoli, de geweldige supporters en medewerkers bij de club. Bedankt iedereen!"

Een goede aankoop van Swansea City

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties