Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Vitesse en Foor zijn al enige tijd akkoord over meerjarig contract'

Laatste update:

Foor zou daarmee een uiterst gevoelige overstap kunnen maken: de 24-jarige speler doorliep namelijk de jeugdopleiding in Nijmegen en speelde er de afgelopen vijf seizoenen in de hoofdmacht. De vleugelaanvaller, die ook op het middenveld uit de voeten kan, kwam tot nu toe tot 167 wedstrijden en 16 doelpunten in het shirt van NEC. Vitesse schijnt vooral gecharmeerd te zijn van de multi-inzetbaarheid van Foor.

De aanvaller moet bij Vitesse het eventuele gemis opvangen van Renato Ibarra, die toe lijkt aan een nieuwe uitdaging, en Denis Olinik, wiens contract niet wordt verlengd. Nathan, Isaiah Brown, Danilo Pantic, Dominic Solanke en Lewis Baker trekken eveneens waarschijnlijk de deur van het Gelredome achter zich dicht: zij keren in eerste instantie terug naar hun eigenlijke club Chelsea.

sc Heerenveen
Vitesse lijkt overigens niet de enige kaper op de kust voor Foor: sc Heerenveen ziet Joey van den Berg in de zomer vertrekken en is op zoek naar een opvolger. Naast de NEC'er zouden de Friezen ook hun pijlen gericht hebben op Stijn Schaars, zo meldt Voetbal International. De routinier van PSV is aan het einde van het seizoen transfervrij en zal waarschijnlijk uit Eindhoven moeten vertrekken als hij meer aan spelen toe wil komen.

Update 12 mei 10.42 uur - 'Vitesse en Foor zijn al enige tijd akkoord over meerjarig contract'
Navarone Foor speelt de komende vier seizoenen in het tenue van Vitesse, zo verzekert Omroep Gelderland donderdagmorgen. Volgens de regionale omroep zijn beide partijen al enige tijd rond over een overeenkomst. Er werd echter besloten om de gevoelige deal onder de pet te houden tot na het seizoen, zo klinkt het. Het wachten is op een officieel bericht van de club uit Arnhem. FC Utrecht, sc Heerenveen en Ferencvaros uit Boedapest zouden Foor ook hebben willen halen.

Denk je dat Navarone Foor een goede optie is voor Vitesse?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties