Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vreven aan de slag bij Beerschot Wilrijk: 'Superblij en fier'

Laatste update:

Vreven zal vrijdag naar alle waarschijnlijkheid worden voorgesteld als trainer van de Mannekes. Het enige struikelblok tussen Vreven en Beerschot Wilrijk was de samenstelling van de technische staf, maar inmiddels zitten de partijen op een lijn. De bij STVV ontslagen Jonas De Roeck, die door Brys wordt opgevolgd, vist achter het net.

Vreven, 44 jaar, hield NAC Breda afgelopen seizoen in de Eredivisie, maar in goed overleg werd besloten om de aflopende samenwerking niet te verlengen. De Bredase club heeft met Mitchell van der Gaag al een opvolger aangesteld. Eerder deze week werd al bekend dat Beerschot Vreven als topkandidaat zag voor de functie van nieuwe hoofdtrainer en Vreven zelf gaf al eerder aan open te staan voor een terugkeer naar België.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op



"Ik beken dat ik niet sta te springen voor een club uit 1B", erkende hij. "Maar Beerschot is wel een speciaal geval. Het is een mooie club met een traditie en een warm publiek. Dus daar ga ik zeker niet op voorhand nee tegen zeggen." Voor zijn periode bij NAC werkte Vreven als trainer in de Belgische eerste klasse bij Waasland-Beveren.

Update 25 mei 14.11 uur - Vreven aan de slag bij Beerschot Wilrijk: 'Superblij en fier'
Stijn Vreven wordt de nieuwe trainer van Beerschot Wilrijk, zo bevestigt de club via officiële kanalen. De 45-jarige oefenmeester volgt de naar Sint-Truiden vertrokken Marc Brys op en tekent op het Kiel een tweejarig contract. "Ik ben superblij en tegelijkertijd ook fier dat ik coach van KFCO Beerschot Wilrijk word. Voor mij is dit echt een makkelijke keuze geweest", zegt Vreven op de website van de club. Hij moet Beerschot Wilrijk komend seizoen naar de Jupiler Pro League loodsen. "De ambitie werd me de voorbije weken en dagen al heel duidelijk gemaakt: promotie naar 1A. Daar sluit ik me graag bij aan. Ik heb hier voor twee seizoenen getekend, en wil in die periode die doelstelling bereiken."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties