Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Wernbloom hakt knoop door: jaarsalaris van twee miljoen euro

Laatste update:

Wernbloom zit zonder club sinds zijn contract bij CSKA Moskou afliep. Hij kreeg een aanbieding van PAOK, voor drie seizoenen tegenover een jaarsalaris van 1,6 miljoen euro. De vrouw van Wernbloom, Nina, zou echter weinig zin hebben om in Griekenland te gaan wonen. De attitude van de Wernblooms heeft PAOK geïrriteerd gemaakt.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

De directie heeft Wernbloom een finaal aanbod gedaan en heeft hem vier dagen de tijd gegeven om een knoop door te hakken. Bij PAOK zou de Zweed ploeggenoot kunnen worden van onder anderen Diego Biseswar. De club wordt getraind door de Roemeen Razvan Lucescu en speelt woensdag in de Champions League tegen Spartak Moskou.

Wernbloom maakte in 2012 de overstap van AZ naar CSKA en pakte onder meer drie landstitels met het CSKA van huidig trainer Viktor Goncharenko. De 51-voudig international ging overigens niet mee naar het WK. Hij zette in 2016 een punt achter zijn interlandloopbaan en bovendien kampte Wernbloom tijdens het WK met een heupblessure.

Update 22.50 uur - Wernbloom hakt knoop door: jaarsalaris van twee miljoen euro
Pontus Wernbloom heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder heeft alsnog getekend bij PAOK Saloniki, zo maakt hij bekend via zijn Instagram-pagina. De 32-jarige Zweed was transfervrij sinds zijn vertrek bij CSKA Moskou en voetbalde eerder bij onder meer AZ. Wernbloom heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan PAOK en gaat naar verluidt twee miljoen euro op jaarbasis verdienen in Griekenland.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties