Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zenit Sint-Petersburg haalt oude bekende als opvolger Mancini

Laatste update:

Het lijkt erop dat Zenit snel heeft doorgeschakeld naar de nummer twee op de lijst, want commentator Gennady Orlov meldt bij GSO Live dat de nummer vier van de Premjer Liga de naam van de opvolger van Roberto Mancini volgende week bekend zal maken. Vrijwel alle Russische media zijn het erover eens dat Sergei Semak terugkeert bij Zenit.

De 42-jarige Rus voetbalde drie jaar voor Zenit en was er vervolgens assistent- en interim-trainer. Van 2014 tot 2016 was hij tevens assistent-bondscoach en sinds de winter van 2016 staat hij bij FK Ufa op eigen benen. Semak heeft tot dusverre 46 wedstrijden bij die vereniging gecoacht en heeft nog een contract tot medio 2020 in Basjkirostan.

Ufa heeft evenwel laten weten dat men bereid is om mee te werken aan een vertrek van Semak als Zenit hem daadwerkelijk wil hebben. Als een verrassing zou de transfer niet komen, want op 14 mei bracht Semak reeds een bezoek aan het hoofdkantoor van Gazprom in Sint-Petersburg. Dick Advocaat lijkt een rentree bij Zenit in ieder geval te kunnen vergeten. Hij werd ook als een van de kandidaten genoemd.

Update 29 mei 16.47 uur - Zenit Sint-Petersburg haalt oude bekende als opvolger Mancini
Sergei Semak is de nieuwe trainer van Zenit Sint-Petersburg. Hij is de opvolger van Roberto Mancini, die de club onlangs verliet om aan de slag te gaan als bondscoach van Italië. De 42-jarige Semak is oud-speler van onder meer CSKA Moskou en Zenit. De voormalig Russisch international, goed voor 65 interlands, heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract met een optie voor nog een jaar. Eerder was Semak ook al assistent-trainer bij Zenit.

Een geschikte trainer voor Zenit Sint-Petersburg?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties