Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utrecht-eigenaar Van Seumeren belaagde Klaiber fysiek tijdens kleedkamerruzie

Laatste update:

De ochtendkrant schrijft dat enkele bronnen bevestigden dat het fysiek werd tussen Klaiber en Van Seumeren, waarna de twee kemphanen uit elkaar moesten worden gehouden en de rechtsback te hoog in de emotie zat om de pers te woord te staan. De eigenaar van Utrecht bevestigt dat. "Het was een stevige woordenwisseling met wat geduw over en weer. Je weet hoe dat gaat. Ik heb met Sean zondag even apart gezeten en het is allemaal uitgesproken. Nu liepen de emoties even hoog op, maar ik heb mijn excuses gemaakt en het is weer helemaal goed tussen ons."

Dat een dergelijk incident bij Utrecht plaatsvindt, zorgde voor opgetrokken wenkbrauwen bij betrokkenen. Henk Fraser werd eerder immers ontslagen als hoofdtrainer toen hij na een woordenwisseling met Amin Younes de Duitser naar de keel greep. Algemeen directeur Thijs van Es drong toen aan op een vertrek van de coach. "Ik denk dat je deze situaties niet met elkaar kunt vergelijken", stelt Van Seumeren. "Ook niet, omdat Sean het heel anders heeft beleefd door onze onderlinge relatie."

Van Seumeren is zondag opnieuw naar de kleedkamer gegaan, maar ditmaal om zijn excuses aan te bieden. "Ik had niet naar de kleedkamer moeten gegaan. Je zit meteen na de wedstrijd zo vol emotie. Het was gewoon onverstandig om erheen te gaan. Mijn vrouw Gonnie zei nog tegen mij dat ik er niet heen moest gaan. Ik had naar haar moeten luisteren. Ik ga nooit meer naar de kleedkamer. Ik moet zeggen, dat ik het in het verleden ook niet veel heb gedaan. De emoties liepen nu echter te hoog op."

Utrecht kwam tegen Go Ahead nog op voorsprong door een doelpunt van Anastasios Douvikas, met dertien treffers topscorer in de Eredivisie. Oliver Edvardsen tekende nog voor het rustsignaal voor de gelijkmaker en het was Willum Willumsson die zich ver in blessuretijd tot matchwinner kroonde. Een nieuwe dreun voor Utrecht, dat zich onlangs blameerde tegen Spakenburg (1-4 nederlaag) in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Daarnaast werd met 1-2 verloren van Fortuna Sittard, dat net als Go Ahead in de slotfase toesloeg. Tussendoor werd na een 2-0 achterstand een punt gepakt tegen NEC: 2-2.

Eredivisie
FC Utrecht
1 - 2
Go Ahead Eagles

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
2
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
36
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
16
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
4
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties