Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax dreigt naast Lijnders te grijpen: Turkse topclub toont serieuze interesse

Laatste update:

Lijnders is bij Liverpool al jaren de rechterhand van Klopp, die Lijnders onlangs nog als 'één van de beste coaches' bestempelde waarmee hij ooit heeft gewerkt. Lijnders, die in Nederland als hooftrainer een niet al te succesvol verleden heeft bij NEC, werd in eerder stadium hevig gelinkt aan het trainerschap bij Ajax.

Bij de Amsterdammers gaat John van 't Schip na dit seizoen niet verder als hoofdtrainer. Al snel werd de naam van Lijnders genoemd, ook omdat duidelijk werd dat Lijnders geen kandidaat is om de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool te worden.

Als Ajax daadwerkelijk met Lijnders in zee wil, lijkt de club haast te moeten maken. Besiktas kent een vrij dramatisch seizoen in de Süper Lig en nam wegens tegenvallende resultaten onlangs afscheid van Fernando Santos. De Turkse topclub wil komend seizoen beduidend beter voor de dag komen en ziet in Lijnders een geschikte kandidaat om de Zwarte Adelaars terug naar de Turkse top te brengen.

De focus van Lijnders ligt vooralsnog op het slot van het seizoen met Liverpool. The Reds zijn in een titelstrijd verwikkeld met Manchester City en Arsenal en maken nog een kleine kans op het winnen van de Europa League. Na afloop van het seizoen is Lijnders voornemens om opnieuw voor zijn kans als hooftrainer te gaan. Waar dat zal zijn, moet dus nog blijken.

De inmiddels 41-jarige Lijnders was tussen de zomers van 2014 en 2015 trainer van Liverpool Onder 18, alvorens hij assistent-trainer van het eerste elftal werd. In januari 2018 besloot Lijnders op eigen benen te gaan staan bij NEC, waar hij het slechts een half seizoen volhield. Lijnders slaagde er niet om NEC naar de Eredivisie te brengen en bovendien zaten hij en de directie niet op één lijn.

Lijnders keerde daarop terug naar Liverpool, waar hij met open armen werd ontvangen door Klopp. Een jaar na de terugkeer van Lijnders op Anfield slaagde Liverpool erin de finale van de Champions League te winnen ten koste van Tottenham Hotspur. Een jaar later wist Liverpool voor het eerst in de dertig jaar tijd de Premier League te veroveren.

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties