Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bayern München naar Telstar-thuis: aanwinst PSV start in beloftenploeg

Laatste update:

Jong PSV start maandag met drie debutanten. Naast Bayern München-huurling Tillman maken jeugdspelers Bram Rovers (18) en Tygo Land (17) voor het eerst minuten in het beloftenelftal. Laatstgenoemde debuteerde afgelopen zaterdag tegen Utrecht als invaller voor Joey Veerman namens de hoofdmacht van PSV. Land maakte daardoor eerder zijn debuut in PSV 1 dan in Jong PSV. Fodé Fofana is helemaal niet van de partij op De Herdgang. Mogelijk heeft dat te maken met een uitgaande huurtransfer naar Willem II.

Meer: PSV-trainer Bosz gunt Drommel voor het eerst dit seizoen speeltijd in Eredivisie | Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax

Spits Jason van Duiven, die afgelopen week werd gelinkt aan meerdere Eredivisie-clubs, moet maandag voor de doelpunten zorgen. In het afgelopen seizoen speelde de Almeloër 34 competitiewedstrijden voor Jong PSV, waarin hij goed was voor 15 doelpunten en 3 assists. Jong PSV eindigde uiteindelijk op de veertiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Telstar, de tegenstander van maandagavond, wist beslag te leggen op een verdienstelijke negende plaats.

Opstelling Jong PSV: Schiks; Rovers, Van de Blaak, Dams Tytens; Land, Tillman, Van den Heuvel; Simons, Van Duiven, Nassoh.

Opstelling Telstar: Koeman; Soares, Apau, Oude Kotte, Faye; Augustijns, Overtoom, Turfkruier; Seedorf, El Kachati, Eddahchouri.

Eerste Divisie
Jong PSV
1 - 0
Telstar

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
27
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
6
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties