Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van de Beek mag hopen op minuten als invaller bij Manchester United

Laatste update:

Onder de lat kiest Ten Hag voor Matej Kovár. Aaron Wan-Bissaka, Raphaël Varane, Martínez en Álvaro Fernández vormen de defensie. Op het middenveld krijgen Kobbie Mainoo, Mason Mount en Hannibal Mejbri de voorkeur boven Van de Beek, die verder op een jeugdige bank plaatsneemt. Antony, Amad Diallo en Jadon Sancho moeten op Murrayfield voor de doelpunten zorgen. Ook Braziliaan Fred zit plotseling weer bij de wedstrijdselectie van Ten Hag.

De aanwezigheid van Van de Beek en Fred is vreemd, daar het duo volgens diverse Engelse media niet meer voorkomt in de plannen van Ten Hag. United hoopt de middenvelders deze zomer te slijten, om zo ruimte vrij te maken in het transfer- en salarisbudget. Mogelijk is dit wel het laatste oefenduel waarbij Van de Beek aanwezig is, daar United op korte termijn naar de Verenigde Staten vertrekt. Het lijkt er niet op dat de voormalig Ajacied in het vliegtuig gaat stappen voor die trip.

United wist een week geleden in Oslo de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding te winnen van rivaal Leeds United (2-0 winst). In Noorwegen waren jeugdspelers Noam Emeran en Joe Hugill verantwoordelijk voor twee late treffers. Tegenstander Lyon kwam op bezoek bij De Treffers afgelopen vrijdag met de schrik vrij. Na een 1-0 achterstand tegen de amateurs uit Groesbeek wist de Franse topclub de wedstrijd pas in de slotfase om te buigen tot een zege (1-2). Daarvoor had het elftal van trainer Laurent Blanc een penalty nodig, die werd benut door Jeff Reine-Adelaide.

Opstelling Manchester United: Kovar; Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Fernández; Mainoo, Mount, Hannibal; Antony, Amad, Sancho.

Opstelling Olympique Lyon: Lopes; Mata, Diomande, M. Sarr, Laaziri; Lepenant, Tolisso, El Arouch, Jeffinho; A. Sarr, Lacazette.

Vriendschappelijke wedstrijden
Manchester United
1 - 0
Olympique Lyon
Manchester United - Olympique Lyon:

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties