Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van den Brom weigert concessies te doen: 'We hebben toen anders gespeeld'

Laatste update:

"Hij brengt dreiging, heeft snelheid en fysiek is hij goed", zegt Van den Brom, die aankoop Björn Johnsen zo nog even op de reservebank houdt. De Noorse spits kwam afgelopen zomer over van ADO Den Haag. "Hij is met een trainingsachterstand binnengekomen omdat hij een deel van de voorbereiding van ADO gemist heeft en moet wennen aan onze manier van spelen en trainen."

"Het verloop van de bekerfinale meenemen voor deze ontmoeting heeft geen zin. We hebben toen anders gespeeld, dat gaan we nu niet doen. We hebben nu andere spelers. En bovendien spelen we thuis", vervolgt de oefenmeester. Hij constateert dat Feyenoord moeizaam aan het seizoen begonnen is, maar zich al aardig herpakt heeft. "Ik verwacht dat ze zullen inzakken en ons dwingen de foute bal te geven."

"We zullen de ruimtes dus goed moeten beschermen in het geval we balverlies lijden, want Feyenoord heeft een ploeg die wil toeslaan", aldus Van den Brom. AZ versterkte zich deze week met Adam Maher, die nog zonder club zat. "Ik ben blij dat we Adam als speler kunnen gebruiken. Dat hebben we heel lang gedaan op de training en nu is hij daadwerkelijk speler van ons. Ik denk dat Adam voor heel veel clubs een meerwaarde is."

Eredivisie
AZ
1 - 1
Feyenoord
De wedstrijd tussen AZ en Feyenoord eindigt in een...

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties