Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk en Guidetti hebben eerste prijs van seizoen met Celtic binnen

Laatste update:

Vorige week werd de Nederlander tegen dezelfde tegenstander in de kwartfinale van de 'gewone' Schotse beker namelijk met rood van het veld gestuurd. Celtic kon toen niet winnen en moet dus op herhaling, maar liet zondag zien dat het wel weet hoe het moet winnen van de huidige nummer vier van de Schotse Premiership. Kris Commens gaf daar na een halfuur de eerste aanzet toe. Hij opende de score.

De aspiraties van Dundee om terug te komen in de wedstrijd werden na een uur de grond ingeboord door Sean Dillon. De verdediger kreeg direct rood. Celtic liep vervolgens via James Forrest verder uit en had in de slotfase via diezelfde Forrest eigenlijk ook nog op 3-0 moeten komen. De invaller liet echter na om een strafschop te verzilveren.

John Guidetti, die in de belangstelling staat van Feyenoord, stond op dat moment ook in het veld. Hij werd net als Forrest twintig minuten voor tijd binnen de ploeg gebracht door coach Ronny Deila.

Meer nieuws

Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
7
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
8
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties