Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Smans, die nog tot medio 2025 vastligt in De Koel, is dit seizoen één van de absolute smaakmakers in het team van trainer Rick Kruys. De 21-jarige rechtspoot zou volgens de Leeuwarder Courant tussen de drie en vier ton moeten kosten.

Heerenveen en VVV naderen een akkoord over de talentvolle rechtspoot, die dit seizoen in 34 Keuken Kampioen Divisie-duels goed was voor 9 treffers en 6 assists.

Het talent van Smans is niet onopgemerkt gebleven. De Roermonder werd nog geen week geleden uitgeroepen tot Beste Talent van de afgelopen periode in de Keuken Kampioen Divisie.

Genoeg voor een plek bij de play-offs voor VVV waren de doelpunten en assists van Smans overigens niet. De Venlonaren staan teleurstellend twaalfde en met nog één duel te gaan is deelname aan de play-offs definitief uit zicht geraakt.

Smans, die kon kiezen uit meerdere clubs maar bewust opteert voor een overstap naar Heerenveen, werkt volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk onder trainer Robin van Persie. De voormalig topspits wordt naar alle waarschijnlijkheid de opvolger van Kees van Wonderen.

Kersten


Smans wordt na Sam Kersten de tweede zomeraanwinst van Heerenveen. Begin april bevestigde PEC al dat de centrumverdediger na dit seizoen actief is in het Abe Lenstra Stadion. "De periode hier in Zwolle zal ik gelukkig nooit vergeten. Ik kijk met heel veel plezier terug en wil iedereen bedanken voor de support", zei Kersten destijds onder meer op de clubwebsite van de Blauwvingers. Kersten tekende voor drie jaar met een optie op nog een seizoen.

Meer nieuws

Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
3
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
11
Slot verlaat Feyenoord voor Liverpool en wordt duurste Nederlandse trainer
18
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties