Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Marwijk kent opvolger al bij Australië: 'Dit is een grote eer'

Laatste update:

Voormalig aanvaller Arnold speelde 56 keer voor zijn land en was tussen 2000 en 2009 zowel assistent- als interim-trainer van the Socceroos. Hij ging vervolgens aan de slag bij Central Coast Mariners en kwam via het Japanse Vegalta Sendai in het voorjaar van 2014 bij zijn huidige werkgever in Sydney terecht.

"Het is een grote eer om de nationale ploeg te trainen", reageert Arnold. "Het is een baan waar ik altijd al geïnteresseerd in ben geweest en ik denk dat de timing perfect is. Ik ben voorzitter Steven Lowy, David Gallop en Luke Casserly dankbaar voor het vertrouwen dat zij in mij stellen. Ze hebben mijn volledige toewijding wanneer ik in juli begin."

"Tot die tijd zal ik volledig gefocust blijven op mijn huidige werk bij Sydney FC. Het is een zware beslissing om de club te verlaten, maar ik ben vastberaden om de support terug te betalen met nog meer zilverwaar. Na vandaag zeg ik niets meer over de Australische ploeg, tot na het WK, uit respect voor Sydney FC en uit respect voor Bert van Marwijk."

Een goede zet van de Australische bond?

Meer nieuws

Blind keert met nieuw contract bij Girona definitief terug in Champions League
2
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
2
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties