Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij krijgt aanbeveling: 'Als hij wil, zou dat fantastisch zijn'

Laatste update:

"Ruud doet hetzelfde als wat hij deed in zijn voetbalcarrière: opbouwen. Als speler had hij echt een plan", vertelt De Haan, die Van Nistelrooij in het seizoen 1997/98 meemaakte in Heerenveen, dinsdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. De trainer in ruste geeft gelijk een voorbeeld. "Toen Roger Schmidt kwam, hebben ze hem ook gevraagd. Maar toen vond hij dat hij er niet klaar voor was. Daar had hij ook gelijk in. Hij is heel reëel over zichzelf. Bij Jong PSV doet hij het goed. Hij is een echte trainer. Als er één in staat is om een plan te trekken en een doel te stellen dan is het Ruud."

De Haan zou het dan ook geweldig vinden als Van Nistelrooij op korte termijn zijn rentree maakt in Heerenveen, ditmaal als trainer. "Als hij het wil, zou dat fantastisch zijn." Volgens de gewezen oefenmeester zou Tomasson ook geen verkeerde keuze zijn als opvolger van Jansen. "Hij is al een tijdje trainer en heeft het bij Malmö FF fantastisch gedaan. Tomasson heeft een goed idee over voetballen. Bij Roda JC Kerkrade is hij weggestuurd, maar ze voetbalden daar wel", aldus De Haan.

De naam van Tomasson kwam ook al ter sprake in een onderhoud van technisch manager Ferry de Haan met Voetbal International. "Hij is beschikbaar, heeft een verleden bij Heerenveen en heeft het in Zweden heel goed gedaan. Hij woont in Kralingen en schijnt weer in Nederland te willen gaan werken." De Heerenveen-directeur wil echter niet op de zaken vooruitlopen. "Ik kan niet zeggen: hij is kandidaat nummer één, twee of drie. Maar wel dat hij een profiel heeft dat bij de club past."

Voor welke trainer moet sc Heerenveen gaan?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties