Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij spreekt transferwens uit: 'Hij vult het geweldig in'

Laatste update:

Met iets meer dan 73 minuten op de klok ontfutselde Silva Adil Auassar de bal, waarna de PSV'er het vijandige strafschopgebied in dribbelde. Daar tikte Sparta-goalie Nick Olij Silva's voorzet voor de voeten van Anwar El Ghazi, die de bevrijdende 0-1 binnenschoot. Dat was een verdiende treffer, zo oordeelde Van Nistelrooij.

"Ik vond de eerste helft minder, maar nog steeds stabiel", analyseerde de PSV-trainer op de persconferentie. In het tweede bedrijf drukte zijn ploeg volgens hem door. "Dan hangt hij in de lucht. Op een gegeven moment maak je hem dan en win je verdiend, denk ik." PSV maakt zo in theorie nog altijd kans op de landstitel. "Als je deze wint, heb je twee thuiswedstrijden. Dat weet je. Je moet het nog wel laten zien, maar in principe moeten wij in deze vorm en met het besef wat deze groep heeft, die wedstrijden pakken. Dat besef hebben we en dan ga je kijken wat er mogelijk is."

Dat invaller Silva zo'n groot aandeel in de zege had, noemt Van Nistelrooij 'geweldig'. "En niet alleen hij. Iedere keer krijg ik vragen: die speelt niet, die speelt niet. Wij hebben gewoon meerdere basisspelers en die maken ook het verschil, wie het dan ook is. Dat is gewoon een geweldige teamprestatie, we hebben iedereen nodig. Hij (Silva, red.) vult het ook geweldig in als hij zijn minuten maakt, dus complimenten aan hem. We willen de beste spelers altijd houden, maar je weet waar hij onder contract staat en wat dat prijskaartje zou moeten zijn. We gaan in ieder geval nog drie wedstrijden van hem genieten."

Eredivisie
Sparta Rotterdam
0 - 1
PSV

Meer nieuws

Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
11
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
14
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
40
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
19
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties