Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'

Laatste update:

Salah was duidelijk niet gediend van de laatste woorden die hem werden ingesproken door Klopp en liet dat ook zichtbaar merken. Darwin Núñez, die eveneens als invaller werd gebruikt bij Liverpool, moest Salah zelfs tot kalmte manen aan de zijlijn.

Klopp wil na afloop liever niet dieper ingaan op de woordenwisseling met Salah. "Nee. Maar we hebben elkaar al gesproken in de kleedkamer. En voor mij is het daarmee afgehandeld", zo benadrukt de vertrekkende manager in gesprek met TNT Sports.

Salah


Waar Klopp benadrukt dat de vrede reeds is getekend, daar komt Salah met een heel andere lezing. De invaller weigerde al lopende door de mixed zone om interviews te geven, al gaf hij wel een kort statement af. "Als ik vandaag spreek, dan zal er vuur zijn", wordt Salah geciteerd door onder meer The Athletic.

Salah leek lange tijd een goede relatie te hebben met Klopp, maar de situatie lijkt nu geheel anders te zijn. De inmiddels 31-jarige aanvaller werd de laatste weken geregeld als invaller gebruikt, al heeft dat ook te maken met het overvolle speelschema van Liverpool.

In de Engelse media wordt mede hierdoor gespeculeerd over een tussentijds vertrek van Salah bij Liverpool. De routinier ligt op Anfield vast tot medio 2025 en kan aankomende zomer nog voor een fraai bedrag worden verkocht. Salah staat op 210 goals voor Liverpool in 346 wedstrijden in alle competities.

Salah was een dragende kracht van het Liverpool dat in 2019 de Champions League veroverde en een jaar later de eerste landstitel in dertig jaar tijd. Hij won met the Reds verder ook de FA Cup, de EFL Cup (driemaal), de Community Shield, de Europese Supercup en het WK voor clubteams.

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
40
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
18
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties