Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vaste waarde Foor verlaat Vitesse drie dagen na einde van transferperiode

Laatste update:

Het vertrek van Foor komt drie dagen na het verstrijken van de transferdeadline. De middenvelder kwam dit seizoen geregeld aan spelen toen bij de Arnhemmers en stond in de laatste zes Eredivisie-wedstrijden aan de aftrap namens Vitesse. Afgelopen zaterdag kwam hij nog 75 minuten in actie tijdens het in 0-0 geëindigde duel met ADO Den Haag.

"Navarone heeft zich altijd als een voorbeeldige prof gedragen. Hij heeft dag in dag uit keihard gewerkt en zijn prestaties waren uitstekend. Het is een jongen waar je altijd op kon terugvallen. Daarnaast was het ook een prettige persoonlijkheid, die goed lag in het team. Nadat hij transfervrij is binnengekomen in 2016 gunnen wij hem deze stap van harte", legt technisch directeur Marc van Hintum uit.

"Voor Vitesse was het een financieel aantrekkelijke deal. Bovendien hebben we met het aantrekken van Sondre Tronstad al voorgesorteerd op een mogelijk vertrek van Navarone", sluit hij af. Al-Ittihad wordt Foors derde werkgever in het profvoetbal. Voor zijn periode in Arnhem stond hij onder contract bij aartsrivaal NEC, dat hem ook opleidde.

Een goede stap voor Navarone Foor?

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties