Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart lovend over Feyenoorder: 'Type-Nigel de Jong, een geweldige speler'

Laatste update:

In de talkshow wordt zondag de vraag op tafel gegooid welke speler Feyenoord het meest zou missen bij een eventueel vertrek komende zomer. "Ik denk misschien wel Geertruida", opent Van Hooijdonk. "Omdat Geertruida gewoon op drie posities volwaardig basisspeler kan zijn. Hij kan spelen als rechtercentrale verdediger, rechtsback en als controlerende middenvelder."

Meer: De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar | Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool

Van Hooijdonk krijgt vervolgens bijval van Afellay. "Geertruida is wel echt je sterkhouder", vindt ook de oud-speler van onder andere PSV en FC Barcelona, die daarna nog een uitzonderlijke kwaliteit van de veelzijdige Feyenoorder aanstipt.

"Hij is, na Santiago Gimenez, ook gewoon je tweede topscorer, terwijl hij als rechtsback geposteerd staat. Maar hij staat meestal gewoon naast Gimenez, zoveel komt hij mee naar voren. Hij is zo veelzijdig, want hij kan ook prima als controlerende middenvelder spelen", vindt ook Afellay.

Afellay vreest dat Feyenoord niet anders kan dan Geertruida deze zomer aan een grote club te verkopen. "Als deze jongen straks ook nog eens minuten gaat maken op het EK deze zomer, dan is er wel een hele grote kans dat hij een transfer gaat maken."

Ook Van der Vaart is lyrisch over Geertruida en komt daarbij met een verrassende vergelijking met zijn oud-ploeggenoot Nigel de Jong. "Dat was ook zo'n type die de zestien in ging en dan kwam de bal altijd bij hem terecht. Dat heeft Geertruida ook altijd. Echt een geweldige speler."

Geertruida was afgelopen zomer al dicht bij een overstap, maar zijn transfer naar RB Leipzig ketste op het allerlaatste moment af. Leipzig had een vaste transfersom van 30 miljoen euro over voor Geertruida, een bedrag dat middels bonussen nog met 2,5 miljoen euro had kunnen oplopen. Volgens de Duitse berichtgeving had Feyenoord de vraagprijs echter verhoogd naar 36 miljoen euro, waardoor een deal definitief van de baan was.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
4
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
34
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
66

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties