Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Veel goals maken en assists geven, dat is mijn doel voor dit seizoen'

Laatste update:

"De staf maakte een goede indruk op me. Dat is niet de enige factor, maar het speelde zeker mee in mijn besluit", vertelt Hutten via de officiële kanalen van Fortuna. "Ze willen attractief aanvallend voetbal spelen met veel diepgang en dat kan ik hen bieden. En met de huidige selectie moet dat zeker kunnen. Ik wil ons niet teveel druk opleggen, maar met dit elftal moet een plek bij de eerste negen mogelijk zijn."

"Ik ben blij met de kans die Fortuna me biedt. Die grijp ik met beide handen aan. Veel doelpunten maken en assists geven, dat is mijn doel voor dit seizoen." Hutten werd het grootste deel van vorig seizoen door Excelsior verhuurd aan Helmond Sport. Daar kwam hij tot zeventien wedstrijden, waarin hij tweemaal scoorde. Voordat hij door de Rotterdammers werd ingelijfd speelde de Tilburger voor SC Veendam, Willem II en Jong PSV. Zijn jeugdopleiding begon hij bij Willem II, waar hij op twaalfjarige leeftijd werd opgepikt door PSV.

Een goede speler voor Fortuna Sittard

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
48
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
17

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties