Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verdeeldheid bij Bayern: 4 van de 5 leiders staan niet langer achter Tuchel'

Laatste update:

Voordat Tuchel werd aangetrokken door Bayern, had de club een duidelijke visie voor ogen. Manuel Neuer en Thomas Müller werden aangewezen als de gedroomde leiders, met als taak om het leiderschap door te geven aan de volgende generatie leiders: Joshua Kimmich en Leon Goretzka.

Meer: Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht | Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

De benoeming van laatstgenoemd tweetal in de sportraad was een eerste belangrijke stap. Kimmich en Goretzka werden gezien als het kloppend hart van het elftal, die in staat zouden zijn om de toon te zetten op het middenveld.

Ook voor Matthijs de Ligt was een belangrijke rol weggelegd. De Nederlander kreeg van toenmalig directeur Hasan Salihamidzic de taak om als leider te fungeren in de nieuw te vormen driemansdefensie.

Van bovengenoemd vijftal staat echter alleen Neuer nog maar volledig achter Tuchel. De doelman en aanvoerder waardeert het dat zijn coach zijn eigen plan trekt en zich niets aantrekt van invloeden van buitenaf.

Van Müller is bekend dat hij geen vaste basisspeler is onder Tuchel. De routinier is van plan om volgend jaar met pensioen te gaan. Ook Kimmich, Goretzka en De Ligt denken na over hun toekomst bij de Beierse club.

Nu Bayern voor het eerst in lange tijd naast de titel lijkt te grijpen in Duitsland, concludeert BILD dat de clubleiding komende zomer voor een fundamentele beslissing staat.

Óf Tuchel wordt behouden en er vindt een grote renovatie van de selectie plaats, inclusief de huidige sleutelspelers, óf er wordt afscheid genomen van Tuchel en een nieuwe coach aangesteld die kan rekenen op het vertrouwen van de spelers.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
10
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
11
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
98
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties