Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot ziet ziekenboeg leegstromen

Laatste update:

Feyenoord kende enige tijd een vrij volle ziekenboeg. Vorige week kon de huidige nummer twee van de Eredivisie al de terugkeer van Alireza Jahanbakhsh, Antoni Milambo en Luka Ivanusec in de wedstrijdselectie vieren. Nu zijn ook aanvoerder Trauner en Bijlow weer terug en klaar om in actie te komen, al komt een basisplaats dus nog wel te vroeg.

''Voor Gernot is de kans groter dan voor Justin", ging Slot in op mogelijke speelminuten tegen Fortuna voor de Oostenrijker en Nederlander. "Over het algemeen valt een speler eerder in dan een keeper. Justin gaat niet starten, nee." Bijlow zal ook over een week niet starten, wanneer Feyenoord in de eigen Kuip de bekerfinale speelt tegen NEC. "Timon zal dan keepen en vanaf daar gaan we verder kijken."

Wellenreuther zal dan ook tegen Fortuna onder de lat staan. In de verdediging zou Slot, bij afwezigheid van de geblesseerde Quilindschy Hartman, kunnen kiezen voor Marcos López. Het ligt echter in de lijn der verwachting dat Slot geen wijzigingen zal doorvoeren ten opzichte van de historische zege op Ajax vorig weekend (6-0). Dat zou inhouden dat Bart Nieuwkoop (rechts) en Lutsharel Geertruida (links) de backs zijn en dat Thomas Beelen en Dávid Hancko in het hart van de verdediging staan.

Op het middenveld lijkt Calvin Stengs andermaal aan de aftrap te staan. De creatieveling moest bijna alle wedstrijden van Feyenoord in maart missen wegens een knieblessure, maar stond sindsdien alweer tweemaal in de basis. Zeker met het oog op de bekerfinale lijkt Slot hem nog meer ritme op te willen laten doen. Quinten Timber en Mats Wieffer staan in dat geval achter Stengs. Voorin wordt Santiago Gimenez geflankeerd door Yankuba Minteh (rechts) en Igor Paixão (links). Naast Hartman is alleen Gjivai Zechiël niet beschikbaar voor Slot.

Fortuna Sittard


Fortuna kende geen optimale voorbereiding op het duel met Feyenoord. Zo staat er een groot vraagteken achter de naam van Kaj Sierhuis. De geboren Griek, die dit seizoen al goed was voor twaalf Eredivisie-treffers, kampt met enkele pijntjes. "Ik probeer nu langzaam op te bouwen om zondag tegen Feyenoord fit te zijn", blikte Sierhuis vooruit in gesprek met L1. "Het hangt van zaterdag en zondag af of het goed genoeg is."

Ook een andere geboren Griek, Dimitrios Siovas, is onzeker voor het treffen met Feyenoord. Er zijn 'zorgen over de fitheid' van de mandekker uit Drama. Daarnaast is ook het meespelen van Nathan Markelo onzeker. Net als Siovas is hij niet geheel fit. Rodrigo Guth is wel fit, maar wegens een schorsing zal hij verstek moeten laten gaan. De Limburger verwacht Sierhuis en Siovas 'gewoon' aan de aftrap.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Sittard: Verrips; Pinto, Voet, Siovas, Dijks; Özyakup, Duarte, Oratmangoen; Lonwijk, Sierhuis, Córdoba.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Bekijk Fortuna Sittard - Feyenoord live op ESPN via Ziggo!

Fortuna Sittard - Feyenoord:

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties