Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke XI Celtic: Rodgers neemt besluit over Japanse goaltjesdief

Laatste update:

Feyenoord-trainer Arne Slot sprak tijdens de persconferentie ook over Furuhashi, die het net namens Celtic makkelijk weet te vinden. "Dat hij meespeelt is jammer voor ons. Hij is een heel goede speler voor Celtic en ik vond hem in Japan al een goede speler. Volgens mij was hij toen nog rechtsbuiten. Hij is een van de beste spelers bij Celtic, dus we moeten altijd op onze hoede zijn voor de bedreiging die hij vormt." Furuhashi krijgt in De Kuip te maken met Feyenoord-aanvoerder Gernot Trauner en Dávid Hancko, die beiden de duels niet schuwen.

Hoewel Tom Beugelsdijk als analist in de FC Rijnmond Podcast aangaf dat hij de blessure van Furuhashi in het 'achterhoofd zou houden', gaf Slot zelf maandag al aan dat zijn spelers de Japanner niet gaan 'testen' op zijn fysieke klachten. "Wij zijn niet het team dat hem iets gaat aandoen waardoor hij gewisseld moet worden. Een van mijn assistenten zou hem waarschijnlijk als speler al een klap hebben gegeven in de spelerstunnel voor de wedstrijd", grapte Slot, doelend op assistent-trainer John de Wolf, over wie vroeger wilde verhalen gingen.

Furuhashi lijkt dus te starten namens Celtic, bij wie verdediger Nat Phillips momenteel een groter twijfelgeval is. De mandekker kwam deze zomer over van Liverpool en zou ook bij Feyenoord op het lijstje hebben gestaan. Indien Phillips niet kan spelen, wordt zijn plek overgenomen door Gustaf Lagerbielke of Liam Scales. De Japanse middenvelder Reo Hatate lijkt sowieso terug te keren als basisspeler, nadat hij eerder dit seizoen kampte met een spierblessure. De wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic is dinsdagavond om 21:00 uur live te zien op RTL 7.

Vermoedelijke opstelling Celtic: Hart; Johnston, Phillips, Scales, Taylor; O'Riley, McGregor, Hatate; Maeda, Furuhashi, Palma.

Champions League
Feyenoord
2 - 0
Celtic

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties