Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertraagde beelden spreken in het voordeel van 'slaande' Sávio

Laatste update:

In de 93ste speelminuut van de wedstrijd legde arbiter Serdar Gözübüyük de bal op de stip bij een 0-0 tussenstand. Hans Mulder raakte met zijn te hoog geheven been de bal, maar hij leek eveneens het gezicht van Xavi Simons te schampen. Laatstgenoemde ging naar de grond, bleef liggen en zorgde daarmee voor veel frustratie bij RKC. Toen Vaessen probeerde Simons van de grond te tillen, brak er een venijnig opstootje uit. Sávio muntte het vervolgens op de sluitpost van RKC en belaagde hem ogenschijnlijk met een vuistslag van achteren.

Op Twitter doken echter al gauw vertraagde beelden op van het incident. Daarbij is duidelijk te zien dat Sávio wel degelijk een duw uitdeelt aan Vaessen, maar geen slaande beweging maakt. De kans op een onderzoek van de aanklager betaald voetbal lijkt daarmee een stuk kleiner.

Vaessen werd rond het strafschopmoment ook bekogeld met onder meer een aansteker en werd na afloop getrakteerd op enkele bekers bier toen hij zijn bidon en handdoek wilde ophalen. Voor de camera van ESPN sprak Vaessen zijn ontevredenheid uit over het optreden van Gözübüyük én het gedrag van Simons.

"Dit is ongekend. Ik heb het bij de NOS gezien en volgens mij speelt Mulder eerst de bal en raakt hij dan het hoofd", aldus de doelman. "Hoe moet hij anders de bal wegwerken? Xavi Simons is 1 meter 60. Ik heb ook een paar appjes binnengekregen van mensen die het ongekend vinden. Dit is een topclubpenalty. Ik zit nou vol emotie, maar ik ben trots op de jongens. Als je ziet hoe wij hier spelen tegen PSV dat er niet doorheen komt. Blijkbaar hebben ze dit nodig. Ik vind dat we hier ook iets aan moeten doen."

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Eredivisie
PSV
1 - 0
RKC Waalwijk

Meer nieuws

Summerville weet tegenstander in finale voor promotie naar de Premier League
1
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
33
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
17
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties