Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrekkende Lucas Moura lijkt te knipogen naar Ajax in afscheidsvideo

Laatste update:

In een video op de clubwebsite van Tottenham neemt Moura alvast afscheid van de fans. "Mijn Spurs... Waar ik ook ben, mijn hart is altijd hier. Dit is mijn club. Het is een enorme eer geweest om dit logo te verdedigen. Van de hoogste toppen tot de diepste dalen en van het begin tot het einde: jullie zongen mijn naam. Dat was een eer. Dat was mijn droom. Sommige avonden zullen we nooit vergeten. Samen schreven we geschiedenis. Ik zal altijd van jullie blijven houden. Waar ik ook heenga, ooit zullen we elkaar weer tegenkomen", zegt de aanvaller onder meer.

In Nederland - en ook bij Tottenham - zal men zich Moura vooral herinneren door zijn hattrick tegen Ajax in de halve finale van de Champions League. In mei 2019 stonden de Amsterdammers halverwege de return met 2-0 voor, nadat de wedstrijd in Londen ook al met 0-1 was gewonnen. In de tweede helft scoorde Moura echter drie keer, waarvan het laatste doelpunt diep in de blessuretijd, waardoor Ajax alsnog werd uitgeschakeld. In de finale verloor Tottenham met 0-2 van Liverpool.

Moura kwam begin 2018 voor een kleine dertig miljoen euro over van Paris Saint-Germain. In totaal kwam hij tot 219 officiële duels voor de huidige nummer zeven van de Premier League, waarin hij 38 keer scoorde. Dit seizoen moet Moura het vooral doen met invalbeurten. "We willen Lucas graag bedanken voor zijn enorme bijdrage aan onze club, en wensen hem het allerbeste in de toekomst", laat Tottenham zelf weten.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties