Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland

Laatste update:

Volgens Maddison heeft Van de Ven het afgelopen jaar veel toegevoegd aan de selectie van the Spurs. "Allereerst is hij een geweldige gozer, een fijn persoon. Ik kan het heel goed met hem vinden, hij is een goede vriend van mij."

Maddison en Van de Ven zijn beiden fervent dartfans. Zo werden de sterren van Tottenham Hotspur tijdens het afgelopen PDC World Darts Championship gespot in het legendarische Alexandra Palace (bijnaam Ally Pally), een evenementenhal in de Britse hoofdstad Londen waar het WK darts jaarlijks plaatsvindt.

"Daarnaast is hij een fantastische voetballer", gaat Maddison verder over Van de Ven. "Daar is geen twijfel over mogelijk. Met name voor hoe jong hij is, zijn gebrek aan ervaring voor het seizoen schokte en verbaasde me een beetje. Zijn vaardigheden, zijn lef, enzovoort. Het is een top speler."

Maddison verwacht de komende jaren nog veel van Van de Ven bij Tottenham Hotspur. "Dit is een speler waar de fans nog lang van kunnen genieten." Maddison sluit af met een kraakhelder antwoord op de vraag of Van de Ven het heeft verdiend om geselecteerd te worden voor het EK. "Ja."

Persoonlijk succes


Afgelopen weekend werd Van de Ven door de fans van Tottenham Hotspur uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Met deze uitverkiezing Met trad de linkspoot in de voetsporen van Tottenham Hotspur-icoon Kane, die zijn geliefde club afgelopen zomer verliet voor een Duits avontuur bij Bayern München.

Tottenham Hotspur nam Van de Ven afgelopen zomer voor 40 miljoen euro over van VfB Wolfsburg. De linksbenige centrumverdediger was tijdens de start van de Premier League direct basisspeler onder manager Ange Postecoglou.

Van de Ven zette dit seizoen een aantal indrukwekkende statistieken neer. De tweevoudig international van Oranje brak in februari het snelheidsrecord in de Premier League met een waanzinnige sprint van 37,38 kilometer per uur. In april had Van de Ven de primeur met de hoogste passnauwkeurigheid op het hoogste niveau van Engeland: liefst 95,3 procent.

Van de Ven kende dit seizoen ook lastige momenten bij Tottenham Hotspur, daar de mandekker tweemaal kampte met een hamstringblessure. Vooralsnog staat de teller op 26 wedstrijden in het shirt van the Spurs, waarin de verdediger al driemaal wist te scoren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
18
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
3
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
35
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties