Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'

Laatste update:

Het had er alle schijn van dat Ajax Farioli binnen had. Voetbal International meldde zaterdag dat de Amsterdammers 'zo goed als rond' waren met de OGC Nice-trainer, die voor drie jaar zou gaan tekenen in de Johan Cruijff ArenA.

Nu meldt Brighton zich in de strijd. De club van Bart Verbruggen, Jan Paul van Hecke en Joël Veltman wil Farioli op aanraden van De Zerbi naar East Sussex halen.

Ook Kieran McKenna (Ipswich Town) is in beeld bij Brighton, maar Farioli zou een streepje voor hebben. Ajax heeft echter een belangrijke troef in handen.

De Amsterdammers spelen komend seizoen Europees voetbal, iets wat Brighton niet kan zeggen. De club kan nog maximaal als tiende eindigen in de Premier League.

Het mag geen complete verrassing heten dat De Zerbi Farioli aanraadt. De twee werkten met elkaar samen bij Sassuolo, waar eerstgenoemde tussen 2018 en 2021 aan het roer stond.

De eerste twee seizoenen diende Farioli als keeperstrainer, voor hij bij Alanyaspor verder ging als assistent. Pas in maart 2021 begon hij aan zijn eerste klus als hoofdtrainer bij Fatih Karagümrük.

Ajax lijkt overigens niet blind op Farioli gegokt te hebben. Journalist Valentijn Driessen meldde vrijdag in de podcast Kick-off dat de recordkampioen ook Erik ten Hag nog niet uit het hoofd heeft gezet. Ten Hag zou echter liever in Manchester blijven of 'een ander ijzer in het vuur hebben'. Driessen vermoedt dat 'dat ijzer' Bayern München betreft.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
37
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
226
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties