Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard

Laatste update:

"Dat was niet mijn type trainer", erkent Karnebeek in een uitgebreid interview met De Telegraaf. "Als je voor een groep staat en zegt: 'jongens, ik weet het niet meer', dan kom je niet geloofwaardig meer over. FC Twente was zijn eerste klus."

Van 't Schip werd als onervaren trainer aangesteld door Twente, voorafgaand aan het seizoen 2001/02. Het werd een seizoen met voornamelijk dieptepunten voor de nog onervaren trainer, die aan het einde van het seizoen zijn contract inleverde bij het Twente-bestuur.

Karnebeek, die 363 officiële wedstrijden speelde voor Twente, had veel meer op met andere trainers. "Ik heb veel aan Fred Rutten gehad en aan Theo Vonk en Ronald Spelbos. De laatste was ook een verdediger. Daar voelde ik me heel fijn bij."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Ten Hag


Karnebeek speelde bij Twente samen in een team met Erik ten Hag. "Hij was mijn kamergenoot als we op trainingskamp gingen. Het heeft me niet verbaasd dat hij trainer is geworden. Hij was altijd met het spelletje bezig. Maar op de kamer was het met hem echt gezellig."

Hoogtepunt


Voor Karnebeek was het veroveren van de TOTO KNVB Beker in 2001 het absolute hoogtepunt van zijn periode bij Twente. "We wonnen na strafschoppen (van PSV, red.). Ik kwam als invaller in het veld en benutte een penalty. De beker is door die wedstrijd bij de kleinere clubs in Nederland gaan leven. Voor het eerst reisden de fans massaal mee. Er zaten wel 35.000 supporters in De Kuip."

Voor Karnebeek was het een ideaal afscheid van Twente na twaalf seizoenen trouwe dienst. "Die finale was mijn voorlaatste wedstrijd. Ik vertrok naar Dunfermline. Schotland is een mooi land, met veel aardige mensen. Maar door blessures heb ik er amper gespeeld. Bij De Graafschap heb ik mijn loopbaan afgesloten."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
2
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
16
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
22
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
20
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties