Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voor een jarenlange dominantie van Ajax in de Eredivisie ben ik niet zo bang'

Laatste update:

"Ergens naartoe groeien en dat bestendigen, is het moeilijkste wat er is in de sport. De kans is groot dat Ajax na dit seizoen veel spelers kwijtraakt, al kun je dat nooit helemaal voorspellen. Het enige wat je kunt doen, is vasthouden aan het ingezette beleid. Dat heeft in het verleden gewerkt. Daar moet je in blijven geloven", zegt de 75-jarige oefenmeester in ruste. Er wordt gevreesd dat Ajax de Eredivisie de komende jaren zal domineren.

"Voor een jarenlange dominantie van Ajax in de Eredivisie ben ik niet zo bang. PSV is een andere club, maar zij hebben het ook goed voor elkaar. Het verschil met Ajax is niet zo groot. Het gat met Feyenoord is juist groter geworden. Daar mis ik beleid, ideeën", stelt De Haan. Hij ziet dat dit in Amsterdam beter gaat. "Bij Ajax zit er echt een idee achter. Dat is een groot deel van het succes. Ook Ten Hag verdient daarvoor de credits. Hij heeft een idee en blijft daar aan vasthouden."

"Er komt na dit seizoen natuurlijk nog meer geld binnen bij Ajax. Het is te hopen dat Tadic en Blind blijven en dat er een vervanger komt voor Schöne, die op zijn laatste benen loopt. De les is toch ook geweest, dat Ajax niet zonder routine kan. Je hebt een zekere stabiliteit en rust nodig in je elftal", concludeert De Haan. Ajax sluit het seizoen woensdagavond af op bezoek bij De Graafschap, terwijl PSV het in eigen stadion opneemt tegen Heracles Almelo. De Eindhovenaren zullen niet alleen drie punten, maar ook een verschil van veertien doelpunten moeten overbruggen om nog kampioen te worden.

Ben jij het met Foppe de Haan eens?

Meer nieuws

Blind keert met nieuw contract bij Girona definitief terug in Champions League
13
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
4
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen ziet Sneijder grote fout begaan: 'Hierdoor neemt Ajax hem niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties