Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Ajacied steunt Alderweireld en geeft 'rare snuiter' Lang ervan langs

Laatste update:

Lang moet het na zijn provocatie opnieuw ontgelden in de Belgische media. "Dit hoort niet bij het spelletje", oordeelt Sonck, die verdergaat. "Dit doen alleen rare snuiters. Ik vind dat Alderweireld gelijk heeft, maar hij moet het anders aanpakken. Als dit tegen spelers van Club Brugge gebeurt, vinden die dat ook niet leuk. Doe dit maar eens als je 2-0 achter staat. Dan ben je een grote jongen." Antwerp verloor zondag met 2-0 van Club, waardoor het de koppositie nu deelt met Union Sint-Gillis.

Lang zelf vindt dat hij niets verkeerd heeft gedaan, zo zei hij in zijn interview bij Eleven Sports na afloop. "Het hoort erbij, het hoort bij voetbal. Ik ben nou eenmaal zo'n type speler. Dan moet je mij aanpakken in een duel. Dan moet je mij niet als een kleine baby in de kraag komen pakken. Maar wat ik zeg; het hoort erbij. Dat maakt voetbal leuk, toch?" Alderweireld liet na afloop tegenover Het Nieuwsblad weten het daar niet mee eens te zijn.

"Jullie hebben het zelf wel kunnen zien", trapt de 34-jarige verdediger af. "Ik had misschien niet moeten reageren, maar goed. Daar blijft bij mij niks van hangen. Het was onnodig, snap je? Als wij winnen, dan doen we ook geen gekke dingen om te provoceren. Club heeft verdiend gewonnen, allemaal goed en wel, maar je moet ons niet uitdagen. Dat wilde ik even aangeven." Alderweireld liet ook los wat hij tegen Lang gezegd heeft. "Ik heb tegen hem gezegd dat hij dat niet moet doen als hij een grote speler wil zijn. Ik wil Club gerust proficiat wensen. Wij hadden beter moeten doen, maar op deze manier… Het zijn emoties."

Jupiler Pro League
Club Brugge
2 - 0
Royal Antwerp FC
Wie had er zondagmiddag gelijk?

Meer nieuws

VZ Kort: Tweede aanwinst voor Van Persie een feit, smaakmaker komt over uit KKD
77
FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026
28
Zirkzee treedt in voetsporen Osimhen en Vlahovic met winnen individuele prijs
13
'Koeman, Messi en nu Xavi. Barcelona gaat zó slecht met zijn legendes om'
12
Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
2
Complete leegloop dreigt voor Vitesse: al deze spelers willen weg
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties