Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Eredivisionist opvallende debutant in selectie Duitsland tegen Oranje

Laatste update:

Beste speelde in het seizoen 2019/20 op huurbasis bij Emmen. Een zware knieblessure, inclusief operatie, zorgde ervoor dat de Duitser slechts zes officiële duels speelde namens de Rood-witten. Daarin fungeerde Beste eenmaal als aangever, tijdens het gewonnen Eredivisie-duel met ADO Den Haag (3-0).

Dit seizoen maakt Beste indruk bij promovendus Heidenheim, dat opvallend stabiel op de elfde plaats staat in de Bundesliga. Waar Beste in het verleden voornamelijk als linksback speelde, speelt hij inmiddels voorin op de flanken.

In 23 officiële wedstrijden dit seizoen was de linksbenige Beste goed voor zeven doelpunten en elf assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op liefst 12 miljoen euro.

Naast Beste debuteren Waldemar Anton, Maximilian Mittelstädt, Deniz Undav, Maximilian Beier en Aleksandar Pavlovic in de selectie van Nagelsmann. Bayern München-talent Pavlovic is met zijn negentien jaar de jongste speler bij de Duitsers.

Emmen huurde Beste in 2019 van Borussia Dortmund, waar hij jarenlang te boek stond als een groot talent. Het spelen van interlands is dan ook niet nieuw voor de Duitser. Beste werd in het verleden opgeroepen voor diverse jeugdelftallen van die Mannschaft.

De 34-jarige Kroos, die vorige maand zijn terugkeer al aankondigde, is door Nagelsmann definitief opgenomen in zijn 26-koppige selectie. De EK-selecties mogen overigens uit maximaal 23 spelers bestaan.

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
5
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties