Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen

Laatste update:

Voetbal International noemt in totaal negen kandidaten om Slot op te volgen bij Feyenoord. Iemand die in ieder geval niet in beeld is bij de Rotterdammers volgens de journalisten Martijn Krabbendam en Pieter Zwart, is Maurice Steijn.

Zou Steijn in de zomer van 2023 niet naar Ajax zijn gegaan, dan had hij volgens hen nu kans gemaakt om Slot op te volgen bij Feyenoord. "Steijn stond er destijds als succesvol trainer van Sparta goed op in De Kuip en hoewel Ajax niet beter presteerde na zijn ontslag, is hij nu van de lijst. Goede coach, vinden ze nog steeds, maar er is te veel gebeurd."

VI schetst dat de Rotterdammers de keuze kunnen maken om een trainer te zoeken in de City Group, omdat tegenstanders zich steeds beter wapenen tegen het pressievoetbal van Feyenoord. Het verschil zal daarom gemaakt moeten worden met goed aanvalsspel.

De vijftigjarige Kevin Muscat wordt omschreven als 'een interessante naam'. De Australiër volgde in de zomer van 2021 bij Yokohama Marinos zijn landgenoot Ange Postecoglou, de huidig manager van Tottenham Hotspur, op. Tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen speelde de Japanse club een oefenwedstrijd tegen het Manchester City van Pep Guardiola, die enorm onder de indruk raakte van de speelstijl van Muscat.

"Wow", zei Guardiola na de doelpuntrijke 3-5 overwinning van the Citizens. "Zij voetballen heel dynamisch, tijdens de opbouw. Alles wat zij doen, bevalt me."

Muscat werd eerder twee keer kampioen van Australië met Melbourne Victory en bezorgde Yokohama Marinos in het seizoen 2021/22 ook de landstitel in Japan. Muscat verdiende in december een transfer naar de Chinese topclub Shanghai Port, waar hij vanuit een dynamische 4-3-3-formatie nog ongeslagen is.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
0
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
3
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
20
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties