Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'

Laatste update:

Lozano werd vorig jaar door PSV met grote verwachtingen teruggehaald van Napoli, maar de Mexicaan wist in Eindhoven niet meer zijn niveau uit zijn eerste periode te halen. Toch kan Lozano nu al terugkijken op een geslaagde tweede periode in het Philips Stadion, want de club staat op het punt om de 25ste landstitel uit de historie binnen te halen.

PSV schrijft licht af op Lozano. De club ontvangt naar verwachting elf miljoen dollar, omgerekend 10,25 miljoen euro, voor de Mexicaan. De Eindhovenaren betaalden vorig jaar nog twaalf miljoen euro aan Napoli, zo bevestigde algemeen directeur Marcel Brands onlangs in Studio Voetbal.

De overgang zou al in een vergevorderd stadium zitten, maar Lozano zal nog een tijdje in het Philips Stadion te bewonderen zijn. Het seizoen in Noord-Amerika loopt per kalenderjaar. San Diego FC maakt pas vanaf begin 2025 zijn opwachting in de MLS. Dan moet ook de transfer van Lozano plaatsvinden.

PSV stuntte vorig jaar laat in de zomerse transferperiode met de komst van Lozano. Daarmee beschikte de club in één klap over drie 'A-namen' op de vleugels, zoals Brands het zondag omschreef bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. Door het blessureleed van Noa Lang speelde Lozano vrijwel het hele seizoen op de linkerflank bij PSV, terwijl toptalent Johan Bakayoko op rechts stond.

Lozano's persoonlijke hoogtepunt van dit seizoen was de topper eind oktober tegen Ajax (5-2 winst), waarin de aanvaller een hattrick maakte. In totaal staat hij dit voetbaljaar op 6 goals en 3 assists in 30 officiële duels. Zijn totaal voor PSV komt daarmee op 46 goals en 26 assists in 109 wedstrijden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
0
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
20
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
17
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties