Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig PSV'er Lestienne strijkt neer bij mogelijke CL-opponent van Ajax

Laatste update:

De 26-jarige Lestienne versierde in 2010 een transfer van Excelsior Moeskroen naar Club Brugge. Na vierenhalf jaar bij de Belgische topclub kwam de Belg via Al-Arabi en Genoa bij PSV terecht. Voor de Eindhovenaren kwam Lestienne tot negentien optredens, waarin hij drie keer scoorde en tien assists gaf. Na zijn huurperiode aan PSV keerde hij weer even terug bij Al-Arabi.

Kennen we Maxime Lestienne nog? De voormalige aanvaller van PSV was na zijn vertrek bij Málaga transfervrij en gaat nu aan de slag bij Standard Luik, binnenkort mogelijk de tegenstander van Ajax in de voorrondes van de Champions League. #lestienne #standardluik #standarddeliege

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

In 2016 betaalde Rubin Kazan tien miljoen euro aan de ploeg uit Qatar om de buitenspeler over te nemen. In januari van dit kalenderjaar vertrok hij transfervrij naar Málaga en nu keert hij dus terug naar België. Mogelijk komt Lestienne in de derde voorronde van de Champions League in actie tegen Ajax, als de Amsterdammers zich weten te plaatsen ten koste van Sturm Graz.

Een goede zet van Standard Luik?

Meer nieuws

Juventus neemt keiharde beslissing en ontslaat Allegri op staande voet
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
6
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties