Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig PSV'er Timo Baumgartl krijgt zeer pijnlijke boodschap van Schalke 04

Laatste update:

Baumgartl kwam dit seizoen twaalf keer uit namens de Koningsblauen, maar maakt in Gelsenkirchen allerminst indruk. De laatste keer dat hij speelminuten kreeg dateert alweer van een maand terug. Toen verloor Schalke met 3-0 uit bij FC Magdeburg. Daarna zat de voormalig PSV'er niet eens meer bij de selectie.

Bij het Duitse Kicker geeft Geraerts tekst en uitleg over de verbanning: "Ik heb de beslissing genomen omdat ik niet tevreden ben met zijn prestaties. De afgelopen weken heeft hij op de training te weinig laten zien en ik kreeg niet de indruk dat hij goed bij ons past in de slotfase van het seizoen", oordeelt de oefenmeester hard.

Het is niet de eerste keer dat Baumgartl een disciplinaire vermaning krijgt bij de West-Duitse club. Eerder dit seizoen, in september, verloor Schalke met 3-1 bij FC St. Pauli en nadien bekritiseerde de achterhoedespeler notabene zijn toenmalige hoofdtrainer Thomas Reis. Het leverde de speler een disciplinaire schorsing op van één wedstrijd. Daarnaast moest hij gedurende de week meetrainen bij de beloften.

In dat interview had de 28-jarige verdediger uit Böblingen kritiek op de aanvallende speelstijl van Reis. Volgens Baumgartl had de trainer vast een plan, maar bleven ze maar tegen dezelfde situaties aanlopen.

Nu moet Baumgartl dus opnieuw aansluiten bij de Onder 23 van die Knappen. De club kent een lastig seizoen in de 2. Bundesliga en moet zelfs vechten tegen degradatie. Op het moment staat Schalke op de veertiende plaats, maar het gat met nummer zeventien Eintracht Braunschweig bedraagt maar drie punten. Mocht Schalke degraderen hangt hen het verlies van de proflicentie boven het hoofd.

Baumgartl werd in de zomer van 2021 voor twaalf miljoen euro door PSV overgenomen van VfB Stuttgart. Bij de Eindhovenaren kwam de centrumverdediger 36 keer in actie. Vorig seizoen werd hij door de huidige koploper van de Eredivisie verhuurd aan Union Berlin, voordat hij deze zomer transfervrij de overstap maakte naar het noodlijdende Schalke.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
6
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
8
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties