Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig verdediger van Arsenal en Dortmund wacht op Bayern en slaat bod af

Laatste update:

Sokratis is sinds zijn vertrek bij Olympiakos transfervrij en heeft een aanbod van Real Betis afgeslagen. De Griekse verdediger wacht op een voorstel van der Rekordmeister.

Meer: Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat | Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

Eerder deze maand wisten verschillende media in Duitsland te melden dat Bayern overwoog om Jérôme Boateng te contracteren. Die transfervrije overstap ging niet door, omdat de achterban van Bayern zich tegen de komst van Boateng keerde.

Boateng wordt namelijk verdacht van het mishandelen van zijn vriendin. Fans van Bayern dreigden zelfs niet naar de wedstrijd tegen SC Freiburg te komen als de club de onderhandelingen met Boateng doorzette.

Sokratis wordt nu door Sky Sport genoemd als mogelijk alternatief. Plettenberg schrijft er echter wel bij dat er nog geen contact is tussen Bayern en Sokratis.

Bayern heeft echter wel een nieuwe mandekker nodig. Kim Min-jae is nu de enige fitte centrumverdediger. Matthijs de Ligt en Dayot Upamecano zitten in de lappenmand.

Sokratis begon zijn carrière bij AEK Athene. Via Genoa, AC Milan en Werder Bremen kwam hij in 2013 bij Borussia Dortmund terecht. In Dortmund maakte hij zoveel furore dat hij vijf jaar later voor zestien miljoen euro naar Arsenal verkaste. Bij the Gunners wist hij geen al te beste indruk achter te laten. In 2021 vertrok hij transfervrij naar Olympiakos.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
64
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties