Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voorstel Bayern maakt mogelijk na dertien jaar einde aan Atlético-huwelijk

Laatste update:

Ofschoon Atlético aan een goed seizoen bezig is, heeft Ñíguez toch enkele redenen om de club te willen verlaten. Op de eerste plaats is hij het grootste slachtoffer van het sublieme seizoen van Marcos Llorente en het goede niveau dat Thomas Lemar laat zien. Simeone liet Ñíguez in slechts 21 van de 36 officiële duels dit seizoen aan het startsignaal verschijnen en stond daarin bovendien slechts 58 procent van de minuten op het veld. Simeone haalde de negentienvoudig Spaans international negen keer naar de kant.

Ñíguez wacht al twee jaar op een contractverbetering die maar niet lijkt te komen. Hij signeerde medio 2017 weliswaar een contract voor negen seizoenen tot de zomer van 2026, maar beide partijen spraken af om halverwege 2019 de financiële voorwaarden onder de loep te nemen. Hoewel beide partijen meerdere keren om de tafel gingen, bleef een akkoord uit. Het voorstel van Bayern zou de middenvelder zowel financieel als sportief wel kunnen bekoren.

Ñíguez beschikt sinds zijn contractondertekening in 2017 over een transferclausule van 150 miljoen euro en dat was eerder voor onder meer Manchester United een reden om de concrete interesse in de middenvelder, die al sinds zijn dertiende aan los Colchoneros verbonden is, niet door te zetten. AS stelt dat Atlético nu bereid zou zijn om een bedrag van 35 à 50 miljoen euro te accepteren.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
10
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties