Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vriendin gaat in op geruchten dat Maduro een rol speelde bij ontslag Steijn

Laatste update:

Maduro kwam de afgelopen weken meermaals in het nieuws. Volgens De Telegraaf zou Steijn alleen aan kunnen blijven als Ajax-trainer als Steven Berghuis en Maduro zouden wijken, aangezien de oefenmeester hen ervan betichtte een mes in zijn rug te hebben gestoken. Aan deze eis wenste de clubleiding van Ajax echter niet mee te werken, waarna in goed overleg het contract van Steijn werd ontbonden.

Daarnaast werd Maduro gelinkt aan uitspraken van Annemieke Zijerveld, psycholoog van Almere City FC. Enkele weken geleden zei zij op NPO Radio 1 dat haar handen 'jeuken' als ze keek naar Ajax. Ze constateerde met name een gebrek aan leiderschap bij de gevallen topclub uit Amsterdam. Gesuggereerd werd vervolgens dat Maduro de gang van zaken bij Ajax mogelijk had besproken met Zijerveld, met wie hij tot vorig seizoen nog samenwerkte bij Almere.

Tijdens de Fashion Player Awards, die ze zelf presenteerde, kreeg Van der Horst de vraag hoe Maduro die onrust heeft beleefd. "Daar trekt hij zich eigenlijk niks van aan", was ze duidelijk. "Hij slaapt nog steeds even goed, en ik denk dat de mensen die hem goed kennen ook wel weten hoe hij is. Hij is niet dat type, hij is heel aardig en rustig. Niet iemand die een ander neer wil halen. Dat is ook waarom ik op hem ben gevallen."

Na het ontslag van Steijn werd Maduro vorige week tijdelijk aangesteld als diens vervanger. Van spanning of stress bij hem kon Van der Horst weinig merken. "Ik moet zeggen dat hij altijd rustig blijft. Hij is heel sportief, op zoek naar oplossingen en keihard aan het werk."

Zelf vond ze het wel lastig. "Ik ben meer een beetje de zenuwpees die ernaast zit, minder goed slaapt en met klamme handen in het stadion naar de wedstrijd zit te kijken. Maar hij is er wel vrij goed onder, en hij blijft positief kijken naar dingen en op zoek naar oplossingen."

Inmiddels is bekend dat Maduro onder de nieuwe hoofdtrainer John van 't Schip weer gaat fungeren als assistent. Daarin zal Van der Horst hem blijven steunen. "Ik probeer positief te zijn, en hem positief aan te moedigen en hem in alles te ondersteunen zodat hij daar lekker z'n ding kan doen. Maar het is niet makkelijk natuurlijk", besluit ze.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties