Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vrouw Assaidi onder schot gehouden bij brute woningoverval in Abcoude

Laatste update:

Volgens De Telegraaf heeft de dader, een man met een bivakmuts, donderdag rond 18:30 uur toegeslagen in Abcoude. Hij zou de partner van de oud-voetballer onder schot hebben gehouden en ondertussen hebben toegeslagen in de woning.

Bij zijn rooftocht door de woning zijn onder meer enkele kostbaarheden meegenomen. "Het rechercheteam is volop bezig met het onderzoek", laat een woordvoerder van de politie Midden-Nederland weten. "Het gaat om een man met een tenger postuur en een lengte van ongeveer 1.85 meter."

De politie is op zoek naar getuigen. "We hebben verschillende getuigen gehoord, maar als er mensen zijn die iets weten of gezien hebben, en nog geen contact hebben opgenomen, willen we ze graag spreken. Het kan best zijn dat iemand bijvoorbeeld heeft gezien dat een persoon op een scooter aan het slingeren was, of heel hard reed. Dat kan waardevolle informatie opleveren."

De overvaller heeft na zijn daad een toevallige passant met veel geweld van zijn scooter getrokken om er zo vandoor te gaan. Een politiehelikopter werd ingezet om de dader op te sporen, maar dat is tot dusver nog niet gelukt.

Niet de eerste keer
Het is niet voor het eerst dat Assaidi het slachtoffer wordt van kwaadwillenden. "Net voor de coronaperiode was dat ook al bijna gebeurd", vertelt een getuige aan De Telegraaf. "Hij was onderweg naar huis in zijn auto en zag bij aankomst enkele personen bij zijn straat staan die hij niet vertrouwde."

"Daarop is hij snel doorgereden. Alles wees op een poging tot carjacking, die hij net heeft weten te voorkomen. De mannen hebben nog geprobeerd het huis binnen te komen, maar zijn vrouw deed niet open." Assaidi beschikt naar verluidt over een Rolls-Royce Cullinan (500.000 euro), die hij heeft laten importeren uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Assaidi, die in 2020 een punt achter zijn loopbaan zette, speelde in de nadagen van zijn carrière in de Verenigde Arabische Emiraten bij Al-Ahli, waar hij beschikte over een lucratief contract. In Nederland kwam hij uit voor FC Omniworld, De Graafschap, Heerenveen en FC Twente.

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
106
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties