Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vurnon Anita kiest definitief voor langer verblijf in de Eredivisie

Laatste update:

Anita ondertekende een jaar geleden een eenjarig contract met RKC en kwam uiteindelijk tot 29 duels voor het team van de inmiddels, naar streekgenoot Willem II, vertrokken Fred Grim. Hoewel de club graag langer door wilde met Anita, hield de routinier de boot af. Een nieuwe club meldde zich echter niet, ook mede omdat een corona-uitbraak voorkwam dat Curaçao mocht deelnemen aan het toernooi om de Gold Cup en hij zich daar in de kijker kon spelen.

Anita haakte begin augustus in eerste instantie aan om zijn conditie op peil te brengen. De middenvelder was ook aandachtig toeschouwer bij de 4-2 oefenzege op Lommel SK op 7 augustus. "Hij heeft een hele tijd niet getraind en gespeeld. Ik vind het wel mooi van RKC dat dat soort mannen kunnen meetrainen", vertelde trainer Joseph Oosting enkele weken geleden aan het Brabants Dagblad. "Zoals we eerder ook met Alexander Büttner hebben gedaan. Dan zien we wel. Kan hij van waarde zijn of niet. Dat kan ik nu nog niet zeggen", benadrukte Oosting begin deze maand.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij de samenwerking met Anita graag een vervolg wilde geven. De bestuurder is nu geslaagd in zijn missie. De middenvelder speelde tussen 2005 en 2012 voor Ajax, waarmee hij twee keer kampioen werd. In de jaren die volgden, kwam de drievoudig Oranje-international uit voor Newcastle United en Leeds United in Engeland, Willem II en het Bulgaarse CSKA Sofia.

"Afgelopen seizoen hebben we allemaal gezien dat Vurnon een echte meerwaarde is voor RKC. Met zijn spelinzicht en leiderschap bieden we onze technische staf meer mogelijkheden op het middenveld. We zijn dan ook blij dat we dit seizoen opnieuw Vurnon aan onze selectie kunnen toevoegen", reageert Van Mosselveld via de officiële kanalen op het vastleggen van Anita.

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
5
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties