Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Waterreus kritisch: 'Ik heb me enorm gestoord aan die houding van Ajax'

Laatste update:

"Lamprou keepte vorige week een ongelukkige competitiewedstrijd tegen Heerenveen. En prompt haalde Ajax een nieuwe keeper naar Amsterdam. Ene Bruno Varela, een Portugees. Het werd niet impliciet zo gezegd, maar aan alles viel op te maken dat Lamprou door de technische staf verantwoordelijk werd gehouden voor het puntenverlies tegen Heerenveen. Moraal: zo'n keeper is Ajax-onwaardig", schrijft Waterreus in zijn column in de Limburger.

Wie is Bruno Varela, de doelman die Ajax nog medisch moet laten keuren?

Lees hier wie Ajax met Bruno Varela in huis heeft gehaald.Lees artikel

"U mag gerust weten dat ik me enorm gestoord heb aan die houding van Ajax. Je verspeelt een keer punten tegen een subtopper en wat doe je als technische staf? Je legt de schuld ervan volledig neer bij je reservekeeper. Zo van: Het ligt niet aan de spelers, hoor. En zeker niet aan onze tactiek. Nee, die reservekeeper kan er gewoon niks van", gaat de oud-doelman verder. Hij is van mening dat Ajax een 'lachwekkend beleid' voert en dat men de oren heeft laten hangen naar de critici aan tv-tafels.

"Die zetten Lamprou weer eens neer als een kabouter die niet bij de lat kan. En eigenlijk is dat best een treurige constatering. Opportunistisch vooral", concludeert Waterreus. Hij vindt dat Ajax ook met Onana een 'slappe indruk' maakt en stelt dat het lijkt alsof de spelers geen zin meer hebben om onder Ten Hag te spelen. "Lamprou is niet het probleem. De onsamenhangende en ongeïnspireerde manier van voetballen; dát is het probleem. Het bewijs daarvan werd gisteren opnieuw geleverd."

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
17
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties