Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We gaan zeker voor de titel, dat zijn we met deze selectie ook verplicht'

Laatste update:

De 29-jarige middenvelder, die vier jaar bij Fortuna Sittard speelde en zes seizoenen voor MVV, is gepokt en gemazeld in de Jupiler League. Hij staat nu met NEC bovenaan en kort daarachter volgen FC Volendam, Roda JC en FC Eindhoven. "We gaan zeker voor het kampioenschap. Dat zijn we met deze selectie ook wel verplicht. Gelukkig hebben we de eerste periodetitel al binnen, maar we gaan natuurlijk voor meer", zegt Daemen op de website van Sport-Promotion.

Na zijn jaren in Sittard en Maastricht vertrok Daemen naar Cyprus. Daar kwam hij eerst uit voor AEK, daarna op huurbasis voor ENP en tot slot nog voor het Aris van landgenoot Ton Caanen. Het leven en het klimaat op het eiland beviel Daemen naar eigen zeggen prima. "Maar ik ben wel weer blij om in Nederland terug te zijn. Dat komt natuurlijk ook doordat de resultaten van NEC nu erg goed zijn. Er is hier in Nederland veel meer ruimte om te voetballen. En dat was op Cyprus wel anders."

"Het voetbal was veel verdedigender en ook speelde de tactiek een belangrijkere rol. Alleen bij de topwedstrijden die we daar speelden, kwam veel publiek kijken. Ook dat is in Nijmegen anders. Daar zit dit seizoen het stadion bijna elke wedstrijd lekker vol, zeker nu de resultaten steeds beter worden."

Wordt NEC kampioen in de Jupiler League, denk je?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
16
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
9
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
5
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
6
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties