Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We zetten alles op alles om het EK met Oranje te winnen'

Laatste update:

"'Hoewel niet iedereen erbij is, hebben we veel goede spelers. Ik denk niet dat we nu een slechter team hebben", laat de verdediger optekenen op de clubwebsite van Ajax. "Er zit veel ervaring in de ploeg. Voetballend zijn we heel goed en aanvallend kunnen we veel brengen. Ik denk dat we dit toernooi kunnen winnen, zeker."

Omdat Lartey Sanniez meedoet met het EK Onder-19, mist hij de voorbereiding met Ajax. "Dat was natuurlijk ook heel erg mooi geweest, maar ik wist vooraf waar mijn kansen lagen. Die lagen bij Oranje Onder-19. Prachtig om dit mee te maken. We zetten alles op alles om het EK te winnen."

Meer nieuws

Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
0
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties